Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, acull l’exposició fotogràfica “Galápagos” de Daniel Tauste

L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, acull l’exposició fotogràfica “Galápagos” de Daniel Tauste.

Les imatges apropen al visitant a la fauna de l’indret que va inspirar Charles Darwin a l’hora de desenvolupar la Teoria de l’Evolució de les Espècies

A partir d’aquest dijous, 23 de novembre, a les 18.30 hores, es podrà veure a l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37), l’exposició fotogràfica “Galápagos”, del fotògraf Daniel Tauste. Una mostra fotogràfica que, sota una mirada naturalista i artística, transporta al visitant a l’indret que va inspirar Charles Darwin a l’hora de desenvolupar la Teoria de l’Evolució de les Espècies. Es tracta d’imatges d’una qualitat excepcional on, els animals que habiten aquest arxipèlag, en són els autèntics protagonistes.

A l’exposició també s’hi trobarà, de manera complementària, informació detallada de les espècies que apareixen a les fotografies i de les Illes Galápagos i el que representen com a paradigma de la biodiversitat i com a laboratori natural gràcies a les seves condicions endèmiques i d’aïllament controlat.

Per altra banda, l’exposició “Galápagos” també vol apropar al visitant a les mirades i les textures d’algunes de les meravelloses criatures que van fascinar Darwin l’any 1835.

Segons la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Sònia Egea, aquesta mostra “a banda de la gran qualitat de les fotografies que s’hi poden veure, va més enllà i convida al visitant a reflexionar sobre com el nostre estil de vida actual pot impactar en el medi natural i com la preservació dels ecosistemes ha de ser clau per posar fre a la pèrdua de biodiversitat”.

L’exposició es podrà veure fins al 21 de gener de 2024 a la sala d’exposicions de l’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins, de dilluns a dijous, de 10 a 13 hores i dissabtes, diumenges d’11 a 14 hores.

Badalona, 22 de novembre de 2023