Twitter Facebook Instagram Youtube

El BCIN acull els dies 24 i 25 de novembre les XI Jornades Anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya

El BCIN acull els dies 24 i 25 de novembre les XI Jornades Anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya.

Amb el lema “Promovem la salut, protegim el planeta”, el congrés vol fomentar una alimentació sana, sostenible i respectuosa amb el medi ambient

El Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) acull, aquest divendres 24 de novembre i dissabte dia 25, la XI edició de les Jornades Anuals del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) que enguany té com a lema “Promovem la salut, protegim el planeta”.

La voluntat de les jornades és assegurar que la població segueixi una alimentació sana, saludable, sostenible i adaptada a les seves necessitats, i que tingui presents temes com la sostenibilitat, les tendències biotecnològiques, el malbaratament, l’educació per a la salut i nous productes per a l’alimentació actual.

Durant els dos dies de les jornades els assistents podran participar en conferències, taules rodones, tallers i activitats on posaran en comú els seus coneixements i compartiran eines per abordar els reptes del futur.

Una alimentació sostenible és, segons l’Organització de les Nacions Unides per a l’Alimentació i l’Agricultura (FAO), aquella alimentació amb un impacte ambiental baix que contribueix a la seguretat higienicosanitària i alimentària i a una vida saludable per a les generacions presents i futures. En aquest sentit cal un sistema alimentari sostenible que ha de ser adequat des del punt de vista nutricional, segur i saludable, i també culturalment acceptable, accessible, just i assequible econòmicament. El sistema alimentari actual és insostenible i un dels motius n’és l’efecte perjudicial que té per a la salut de les persones i el medi ambient.

Davant aquest context, el congrés vol afavorir que els dietistes i nutricionistes treballin per canviar la situació a través d’una bona formació, un bon coneixement dels temes més actualitzats, una bona capacitació d’aquests, i una bona destresa en el trasllat d’aquest coneixement a la població perquè el puguin posar en pràctica.

Per a més informació podeu consultar el web jornades.codinucat.cat

Badalona, 21 de novembre de 2023