Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest dimecres s’han lliurat a Badalona els premis del Vichy Catalán Volei Tour - Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2023

Aquest dimecres s’han lliurat a Badalona els premis del Vichy Catalán Volei Tour - Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2023.

Durant l’acte s’han presentat les accions a dur a terme amb la Federació Catalana i l’Ajuntament per promocionar el voleibol i el vòlei platja a la ciutat

Ahir dimecres 25 d’octubre es van lliurar a Badalona els premis del Vichy Catalán Volei Tour - Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2023. L’acte, que va tenir lloc a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver, va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat Ciutadana, Juan Fernández; del regidor d’Esports de l’Ajuntament, Juan José Portillo i de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

La parella femenina guanyadora del Vichy Catalán Volei Tour - Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2023 ha estat la formada per Erika Kliokmanaite i Kadri Puri. La segona posició ha estat per a la parella formada per Elena Peinador i Sara Bisbe. I la tercera posició la comparteixen dues parelles: Elisa Scocco i Marta Monfort, per una banda, i Sandra Campo i Alba Cardona, per l’altra.

Pel que fa als participants masculins els campions de Catalunya són Sergi Reñe i Oscar Jiménez. El segon lloc ha estat per a Eric Estalella i Ferran Serra, i el tercer lloc per a la parella formada per Héctor García i Isaac Valiño.

Conveni per promocionar el voleibol i el vòlei platja

Durant l’acte del lliurament de premis es va signar el conveni entre l’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol que té com a objectiu promocionar el voleibol i el vòlei platja en aquesta ciutat. Entre les accions previstes en aquest conveni consta la realització d’una prova del Vichy Catalán Vòlei Tour i de diverses jornades d’iniciació en centres escolars de primària i secundària de la ciutat, així com altres jornades d’assessorament tècnic per als mestres d’educació física i l’organització de competicions internes.

La voluntat d’ambdues entitats és promocionar l’esport del vòlei a Badalona i, a la vegada, incentivar l’activitat física i esportiva entre els infants i adolescents de la ciutat.

Durant l’acte, el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández, va agrair la confiança dipositada per la Federació Catalana de Vòlei en l’Ajuntament de Badalona i va destacar que la voluntat del Govern municipal és eixamplar la base esportiva i que aquest esport creixi a la ciutat de la mà de la Federació. “Amb aquest conveni estem plantant la llavor perquè comenci a haver-hi vòlei federat a Badalona. Volem posar totes les eines a l’abast de la Federació de Vòlei i dels seus practicants perquè hi hagi més franges horàries i disponibilitat per poder practicar aquest esport als poliesportius municipals i potenciar la creació d’una instal·lació de referència de vòlei platja que funcioni de forma estable”, ha afegit el primer tinent d’alcaldia.

Badalona, 26 d’octubre de 2023