Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalán Volei Tour 2023

Badalona acull aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalán Volei Tour 2023.

La prova esportiva tindrà lloc a la platja del Pont del Petroli l’últim cap de setmana del mes d’agost

Badalona acull aquest cap de setmana del 26 i 27 d’agost les finals femenines i masculines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalán Volei Tour, a la platja del Pont del Petroli. La final comptarà amb les 16 millors parelles de la temporada (8 femenines i 8 masculines) després d’haver-se disputat les proves puntuables a diferents localitat catalanes.

La competició va arrencar a Mataró el 13 i 14 de maig, i el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja va portar la competició a Vilanova i la Geltrú; Torredembarra; Tarragona; Cunit; Cambrils i Empuriabrava, abans de disputar-se la final a Badalona.

Els partits s’iniciaran dissabte i diumenge a partir de les 10 hores i fins les 20 hores, i la final femenina i masculina, es disputaran diumenge a partir de les 17.30 hores.

Els partits de la pista central es podran veure per l’streaming de la Federació Catalana de Voleibol, a través del seu canal de YouTube; i les finals es podran veure a través de la web del canal Esport3.

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol, comparteixen un any més l’objectiu de promocionar l’esport del vòlei platja i del voleibol, així com la promoció de la ciutat de Badalona i en especial del seu litoral.

Badalona, 22 d’agost de 2023