Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar dinou dones en situació d’atur

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar dinou dones en situació d’atur.

L’objectiu de la iniciativa és que les persones contractades millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) seleccionarà i contractarà, a través de la derivació que faci el Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), a 19 dones aturades, durant 12 mesos, a temps complert, mitjançant una nova edició del programa “Treball i Formació”. Les persones que hi vulguin optar han d’estar inscrites al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya com a demandants d'ocupació no ocupades.

L’oferta va destinada a dones en situació de violència masclista i en risc de caure en situació d'atur de llarga durada (6 mesos en un període de 24 mesos) no perceptores de prestació per desocupació.

Les persones contractades rebran una formació de caràcter transversal i desenvoluparan la seva feina entre el mes de març de 2023 i el mes de febrer de 2024 amb l’objectiu de millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències, tant professionals i tècniques, com personals i transversals. A més durant la durada del contracte rebran un acompanyament a la seva contractació.

Els dies 6 i 7 de febrer de 2023, el servei IMPO es posarà en contacte amb aquelles dones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les oficines de treball del municipi per entregar un formulari d’inscripció i la data, hora i lloc de la convocatòria per al procés de selecció.

Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria es podrà trucar al telèfon 93 460 52 00, de 9 a 14 hores, fins el 3 de febrer de 2023.

Aquest programa està finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya.

Badalona, 17 de gener de 2023