Twitter Facebook Instagram Youtube

Exhaurides les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines dels Turnemis que s’instal·larà a l’Escorxador a partir del 2 de gener

Exhaurides les entrades per visitar la Fàbrica de Joguines dels Turnemis que s’instal·larà a l’Escorxador a partir del 2 de gener.

Des d’avui es poden reservar les entrades per visitar el Campament Reial que aquest any estarà situat a partir del 29 de desembre al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús

En menys de dues hores s’han exhaurit avui les entrades que l’Ajuntament de Badalona havia posat a disposició de la ciutadana per visitar la Fàbrica de Joguines dels Turnemis els dies 2, 3 i 4 de gener del 2023, de 17 a 21 hores, al Centre Cultural l’Escorxador-Nau 3.

Aquesta Fàbrica és l’espai on els personatges màgics dels Turnemis es converteixen en ajudants de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i s’encarreguen de preparar les joguines que es repartiran la nit del 5 de gener. Els infants podran recórrer la Fàbrica i podran interactuar amb els turnemis lliurant-los les cartes als Reis, veient el funcionament de la Fàbrica o fent funcionar les màquines que empaqueten i emmagatzemen els regals.

L’Ajuntament de Badalona ha pogut recuperar aquesta activitat, que es va iniciar l’any 2019, després que no tingués lloc l’any passat.

Entrades per visitar el Campament Reial

Les persones interessades a visitar el Campament Reial, que aquest any estarà situat al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús, poden demanar des d’avui cita prèvia per visitar-lo durant els dies 29 i 30 de desembre del 2022 i 2, 3 i 4 de gener de 2023, en horari de 17 a 21 hores. El Campament Reial serà de nou un espai màgic on veure les comparses artístiques que participaran a la Cavalcada dels Reis d'Orient, un indret ple de racons on gaudir del color de la llum, dels balls de les compares artístiques i de màgiques decoracions i on, els infants, podran veure que la carrossa de regals està preparada per complir els seus desitjos.

L’activitat és gratuïta i la reserva s’ha de fer a través de l’enllaç següent:

https://agendacultural.badalona.cat/esdeveniment/campament-reial-22-23

Cada persona registrada pot demanar entrades per a un màxim de sis persones.

Tota la informació de les activitats es pot trobar al web www.agendacultural.badalona.cat i també des de l'aplicació mòbil Agenda Cultural Badalona, que es pot descarregar accedint a aquesta web.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Anna Maria Lara, qualifica la participació i l’acollida d’aquesta nova edició de la Fàbrica de Joguines dels Turnemis com a “èxit total” i ha afegit que “animo a tothom a participar de la resta d’activitats programades per a la Campanya de Reis”.

Badalona, 19 de desembre de 2022