Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament i la Fundació Badalona Capaç signen un acord de col·laboració per fomentar la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat

L’Ajuntament i la Fundació Badalona Capaç signen un acord de col·laboració per fomentar la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat.

El BCIN acollirà el dia 24 una jornada per compartir experiències en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual

Aquest dijous al matí s’ha celebrat al Badalona Centre Internacional de Negocis - BCIN l’acte per formalitzar un acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Badalona Capaç per promoure la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID). El document l’has signat el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué,

Coincidint amb les activitats commemoratives del 25è aniversari de Badalona Capaç i recollint l’esperit que motiva l’acord signat, el pròxim dijous 24 de novembre se celebrarà la I Trobada d’empreses, majoritàriament de Badalona, al BCIN. En aquesta trobada es posarà en relleu la discapacitat com un aspecte clau de la diversitat i la inclusió en les empreses. La trobada forma part de la I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat “Els professionals al centre, les persones l’objectiu”. La jornada vol ser una trobada entre les persones usuàries, les famílies i els professionals del sector de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) per conèixer, reflexionar i compartir bones experiències que serveixin d’inspiració per continuar avançant cap a un model de suports en comunitat.

El primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès, ha afirmat que “per construir una ciutat justa on tothom pugui viure és imprescindible que tots els veïns i veïnes tinguin accés al mercat laboral i puguin aportar, per això la signatura d’aquest acord és una gran notícia, ja que permet impulsar amb la col·laboració de les institucions la creació de llocs de feina inclusius”. “Aquest acord ha de ser la llavor de noves col·laboracions que ens permetin construir una Badalona que garanteixi els drets de tots els seus ciutadans”, ha afegit Montornès.

Badalona, 17 de novembre de 2022