Twitter Facebook Instagram Youtube

Acord de col·laboració entre l’Ajuntament i la Fundació Badalona Capaç per fomentar la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat

El BCIN acollirà el dia 24 una jornada per compartir experiències en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual

Convocatòria de premsa

El BCIN acollirà el dia 24 una jornada per compartir experiències en l’àmbit de la discapacitat intel·lectual

El primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid de l’Ajuntament de Badalona, Àlex Montornès, i la presidenta de la Fundació Badalona Capaç, Maite Arqué, signen demà dijous 17 de novembre a les 12.30 hores al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) un acord de col·laboració per promoure la inclusió i els drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID).

En aquest sentit, i coincidint amb les activitats commemoratives del 25è aniversari de Badalona Capaç, el dijous 24 de novembre se celebrarà la I Trobada d’empreses, majoritàriament de Badalona, al BCIN. En aquesta trobada es posarà en relleu la discapacitat com un aspecte clau de la diversitat i la inclusió en les empreses.

La trobada forma part de la I Jornada de Reflexió al voltant de la discapacitat “Els professionals al centre, les persones l’objectiu”. La jornada vol ser una trobada entre les persones usuàries, les famílies i els professionals del sector de la discapacitat intel·lectual i del desenvolupament (DID) per conèixer, reflexionar i compartir bones experiències que serveixin d’inspiració per continuar avançant cap a un model de suports en comunitat.

La Fundació Badalona Capaç treballa per facilitar l’ocupació i la inclusió sociolaboral a persones adultes amb discapacitat intel·lectual de Badalona i voltants.

Badalona, 16 de novembre de 2022