Twitter Facebook Instagram Youtube

Inauguració del curs 2022-2023 dels Programes de Formació i Inserció

Aquest dimecres 26 d’octubre a les 12 hores es celebrarà a la Sala d’Actes del Museu de Badalona l’acte d’inauguració del curs 2022-2023 dels Programes de Formació i Inserció (PFI), uns estudis pensats per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria.

Convocatòria de premsa

Aquest dimecres 26 d’octubre a les 12 hores es celebrarà a la Sala d’Actes del Museu de Badalona l’acte d’inauguració del curs 2022-2023 dels Programes de Formació i Inserció (PFI), uns estudis pensats per a joves d’entre 16 i 21 anys que no han obtingut el Graduat en Educació Secundària Obligatòria. Aquests programes, que són voluntaris i duren un curs acadèmic, tenen l’objectiu de proporcionar a aquestes persones joves la possibilitat de tornar al sistema educatiu (a la formació professional) i a l’aprenentatge imprescindible per accedir al mercat de treball.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la regidora de Joventut, Participació Ciutadana i Coordinació Territorial, Andrea Zapata.

Badalona, 24 d’octubre de 2022