Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Audiència pública per explicar l’estat de les obres de la Biblioteca de Can Casacuberta prevista per a aquest dijous 8 de setembre es farà una setmana més tard, el dijous 15 de setembre

L’Audiència pública per explicar l’estat de les obres de la Biblioteca de Can Casacuberta prevista per a aquest dijous 8 de setembre es farà una setmana més tard, el dijous 15 de setembre.

La coincidència amb la celebració d’un Ple extraordinari aquest dijous 8 de setembre a la tarda ha motivat el canvi de data

La compareixença pública de la regidora de Cultura i Mobilitat, Anna Maria Lara, al Centre Cultural El Carme (carrer de Francesc Layret, 78) per detallar en quina fase es troben les actuacions que es porten a terme en la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta tindrà lloc el dijous 15 de setembre, a les 19.30 hores. Es tracta d’un acte obert a tota la ciutadania, en què es donarà detalls de la situació en què es troba l’equipament.

Inicialment l’Audiència pública s’havia convocat per al dijous 8 de setembre, a les 19.30 hores, però la celebració d’un Ple extraordinari aquest mateix dia a la tarda, ha motivat el canvi de data esmentat.

Badalona, 6 de setembre de 2022