Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull aquest dijous la jornada Emprèn el vol market - Mostra de joves idees emprenedores

Badalona acull aquest dijous la jornada Emprèn el vol market - Mostra de joves idees emprenedores.

Es tracta d’un esdeveniment on trobar productes i serveis singulars creats i dissenyats per a gent disposada a engegar noves iniciatives

El públic assistent que ho desitgi podrà fer un petit vol captiu amb globus aerostàtic i gaudir d'una perspectiva diferent de la ciutat.

Aquest dijous 14 de juliol la plaça del President Tarradellas acollirà, entre les 18.30 hores i l’1 de la matinada, la jornada Emprèn el vol market - Mostra de joves idees emprenedores. Es tracta d'una fira de productes i serveis singulars creats i dissenyats per a gent jove emprenedora de Badalona i que està oberta també a persones d'altres municipis. L’esdeveniment estarà dinamitzat amb espectacles, una intervenció artística de pintura mural i actuacions musicals i comptarà amb un petit espai dedicat a la gastronomia i una zona chill out ambientada amb un discjòquei.

A més, durant tota la jornada, el públic assistent que ho desitgi podrà fer un petit vol captiu amb globus aerostàtic i gaudir d'una perspectiva diferent de la ciutat.

El programa de totes les actuacions i de les parades que s’instal·laran a la zona market i gastronòmica es poden consultar en el document adjunt.

Badalona, 12 de juliol de 2022