Twitter Facebook Instagram Youtube

Dilluns s’obre a Badalona el termini per a les reclamacions a les preinscripcions d’infantil, primària i ESO del curs 2022/2023

Dilluns s’obre a Badalona el termini per a les reclamacions a les preinscripcions d’infantil, primària i ESO del curs 2022/2023.

Govern municipal, representants de la plataforma “Sense places Badalona” i de FAMPAS van mantenir ahir amb la Generalitat una nova reunió perquè cap infant es quedi sense plaça pública per al pròxim curs escolar

A partir del dilluns 13 de juny s’obre el termini per a la presentació de reclamacions o de peticions de canvi d’assignació per a totes les famílies que s’han quedat sense plaça pública a l’hora de fer la preinscripció d’infantil, primària o ESO o se’ls ha assignat una d'ofici amb la qual no estan d'acord. Des d’aquest divendres ja es poden consultar les llistes d’admissió dels alumnes i les llistes d’espera https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

La presentació de reclamacions i les peticions de canvi d’assignació es poden realitzar a través de la seu electrònica de l’Ajuntament de Badalona https://seu.badalona.cat/. També es poden fer de manera presencial als centres educatius, a l’Oficina Municipal d’Escolarització (OME) i al registre municipal a l’edifici El Viver.

El termini per a la presentació de reclamacions és entre el 13 i el 17 de juny i el de les peticions de canvi d’assignació del 13 al 30 de juny.

Fins a mitjans de juliol no es disposarà de les llistes definitives d’admesos una vegada analitzats tots els casos.

Cap infant sense plaça pública

Ahir dijous 9 de juny va tenir lloc una reunió del Govern municipal de Badalona, representants de la plataforma “Sense places Badalona” i representants de FAMPAS amb els Serveis Territorials d’Educació de la Generalitat de Catalunya amb l’objectiu “d’aconseguir totes les places públiques necessàries a la zona de les famílies que ho havien sol·licitat, sense que ningú es quedi sense plaça pública a Badalona”.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, el primer tinent d’alcaldia, Alex Montornès i la regidora d’Educació; Aïda Llauradó, van encapçalar la demanda de garantir a les famílies places d'educació públiques i de qualitat a cada zona. Després de la reunió, la regidora d’Educació ha afirmat que: “la sensació és agredolça, per una part hi ha bona voluntat dels Serveis Territorials per resoldre tots els casos, però tot aquest malestar es podia haver evitat si hi hagués hagut una planificació millor”. Llauradó ha afegit que: “el Govern municipal està al costat de les famílies i farem acompanyament durant tot aquest procés que malauradament, que encara no ha acabat”.

Badalona, 10 de juny de 2022