Twitter Facebook Instagram Youtube

El Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona reconeix la labor d’agents, institucions i ciutadans

El Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona reconeix la labor d’agents, institucions i ciutadans.

Durant l’acte institucional que ha tingut lloc al BCIN, s’han condecorat agents de la policia local per la seva trajectòria o per actes meritoris, així com a altres cossos policials, institucions i col·lectius per la seva col·laboració amb la policia local Badalona

L’auditori del Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) ha estat avui l’escenari d’una nova edició del Dia de la Guàrdia Urbana de Badalona. L’acte ha servit per felicitar i reconèixer els actes meritoris dels agents del cos de la Guàrdia Urbana de Badalona, d’altres cossos policials, de diverses institucions, i altres persones que han col·laborat directament amb la policia local durant l’últim any.

L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; que ha estat acompanyat en el lliurament dels guardons per la delegada del Govern d’Espanya a Catalunya, Maria Eugènia Gay; la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l'Àmbit Local de la Generalitat de Catalunya, Begoña Curto; el regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament de Badalona, Christian Carneado; el jutge degà de Badalona, Josep Maria Noales; el superintendent cap de la Guàrdia Urbana de Badalona, Conrado Fernández i Juan Antonio Pozo, intendent de la Guàrdia Urbana.

A banda del reconeixement als professionals dels cossos de seguretat, a l’acte institucional s’ha destacat la tasca de diverses institucions com l’Hospital Municipal de Badalona i l’Hospital Germans Trias i Pujol, així com a la comunitat xinesa, pel seu suport a la ciutat i als agents de la Guàrdia Urbana amb l’aportació de material sanitari durant els primers mesos de la pandèmia de la Covid19.

En el seu discurs l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha manifestat que: “defenso on calgui la nostra Guàrdia Urbana i la seva feina. És el que crec que s’ha de fer des de la política. No és tolerable políticament situar els cossos policials com a enemics de la societat, quan la seva tasca és protegir i cuidar aquesta societat. Hem de ser clars i contundents en la defensa de la policia, de la Guàrdia Urbana”.

Badalona, 8 de juny de 2022