Twitter Facebook Instagram Youtube

La Copa del Rei 2023 de bàsquet es jugarà a Badalona

La Copa del Rei 2023 de bàsquet es jugarà a Badalona.

La competició se celebrarà entre el 16 i el 19 de febrer de 2023 al Palau Municipal d’Esports

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, afirma que avui s’ha fet realitat un somni que es reivindicava des de feia dècades

Aquest dilluns 16 de maig s’ha confirmat que Badalona serà la seu de la pròxima edició de la Copa del Rei de Bàsquet després de l’acord assolit entre l’Ajuntament i l’acb. La competició es disputarà al Palau Municipal d’Esports entre els dies 16 i 19 de febrer de 2023, l’escenari on el Club Joventut Badalona disputa els seus partits. El Palau Municipal d’Esports, amb una capacitat per a més de 12.000 espectadors, ha acollit moments històrics de l’esport entre els quals destaca la disputa del torneig de bàsquet dels Jocs Olímpics de 1992.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha afirmat que avui “és un dia històric per a Badalona, ja que s’ha aconseguit fer realitat una reivindicació de dècades i es compleix un somni”. “Badalona es mereix la Copa del Rei com ningú i serem els millors amfitrions. Aquesta és la Badalona en positiu en la qual creiem, la Badalona imparable que il·lusiona”, ha afegit.

Aquesta serà la segona vegada que la Copa del Rei viatja a Badalona. L’anterior ocasió va ser durant la temporada 1984-1985. Aleshores es va disputar al Pavelló d’Ausiàs March. 38 anys després la Copa del Rei tornarà a la ciutat bressol del basquetbol, una ciutat on es respira bàsquet i que continua funcionant com a font inesgotable de talent basquetbolístic, tant de jugadors com d’entrenadors.

El Club Joventut Badalona exercirà com a club amfitrió a la Copa del Rei 2023. L’acompanyaran els set equips millor classificats al final de la primera volta de la Lliga Endesa 2022-2023.

Badalona, 16 de maig de 2022