Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquesta setmana començaran les feines d’apuntalament de l’edifici del número 22 del carrer de Granada de Badalona

Aquesta setmana començaran les feines d’apuntalament de l’edifici del número 22 del carrer de Granada de Badalona.

Els serveis tècnics podran entrar a buscar les pertinences dels veïns i les veïnes en dos o tres dies una vegada estiguin enllestits aquests treballs

Aquesta mateixa setmana s’iniciaran les feines per tal de poder apuntalar l'edifici del número 22 del carrer de Granada del barri de la Pau que es va esfondrar parcialment el passat 10 de març.

Un cop efectuades aquestes feines, finançades pels mateixos veïns, i que tindran una durada d’entre dos o tres dies, els serveis tècnics podran entrar a recollir les pertinences veïnals. Aquestes famílies es troben allotjades durant aquests dies en un establiment hoteler pròxim de Santa Coloma de Gramenet a càrrec de l’Ajuntament de Badalona que també els presta assessorament i acompanyament durant aquest procés.

Un cop l’estructura de l’edifici estigui apuntalada, l’arquitecte municipal validarà la possibilitat que els veïns i les veïnes del número 22 del carrer de Granada puguin retornar a viure provisionalment a casa seva mentrestant no es portin a termes les obres d’arranjament definitives.

Cal recordar que el sinistre també va afectar en un primer moment els veïns del número 24 del mateix carrer Granada, tot i que, després de l'informe favorable de l'arquitecte municipal, van poder tornar fa dies a casa seva amb total normalitat.

La regidora del Districte 2, Rosa Trenado, ha volgut destacar “el nostre agraïment als serveis municipals per tota la feina realitzada durant aquests dies i refermar el nostre compromís d’estar al costat de tots els veïns i les veïnes que estan passant uns moments tan difícils”.

Badalona, 22 de març de 2022