Twitter Facebook Instagram Youtube

Les obres de remodelació del carrer Pau Piferrer es reprendran a principis del mes maig

Les obres de remodelació del carrer Pau Piferrer es reprendran a principis del mes maig.

El Govern municipal rescindeix la vinculació amb l’empresa que estava executant l’actuació per incompliment del contracte i inicia un procediment d’urgència per poder executar l’obra

El Govern municipal de Badalona ha iniciat un procediment d’urgència per reprendre a principis del mes de maig les obres de remodelació del carrer Pau Piferrer, situat al barri de la Salut. Amb aquest procediment es dona resposta a la rescissió per incompliment del contracte del vincle amb l’empresa que estava executant l’actuació fins al passat mes d’octubre.

El passat mes d’agost l’empresa responsable dels treballs va comunicar al consistori que no podia fer front al sobrecost que comportaven les obres respecte al contracte adjudicat i ,finalment, durant el mes d’octubre va aturar la seva activitat deixant l’actuació ja iniciada. Davant aquesta situació, el Govern municipal encapçalat per l’alcalde Rubén Guijarro va posar en marxa els tràmits per rescindir el contracte vigent per les vies legals que disposa l’administració. Posteriorment, s’ha començat a treballar per poder reprendre l’actuació en les pròximes setmanes.

El Govern municipal lamenta les molèsties ocasionades al veïnat de la zona per aquesta aturada conseqüència de l’incompliment del contracte d’una empresa i referma el seu compromís per revertir aquesta situació amb la màxima celeritat possible.

Badalona, 18 de març de 2022