Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona tornarà a convocar el Consell Econòmic i Social per establir consensos de ciutat

Badalona tornarà a convocar el Consell Econòmic i Social per establir consensos de ciutat.

El primer tinent d’alcaldia, Àlex Montornès, s’ha reunit aquest divendres amb representants del Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya

L’Ajuntament de Badalona tornarà a convocar després d’un llarg període d’inactivitat el Consell Econòmic i Social de Badalona. L’objectiu de la convocatòria, que es produirà en les pròximes setmanes, és consensuar unes línies de treball compartides per tots els agents de la ciutat per tal de determinar com ha de ser Badalona en el curt, mitjà i llarg termini.

Amb la voluntat de potenciar aquest òrgan consultiu de la ciutat, el primer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, s’ha reunit amb el president Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya (CTESC), Toni Mora, i la secretària executiva del mateix Consell, Carme Garcia Jarque. En aquesta trobada han acordat la implicació de la Generalitat en el desenvolupament dels consensos que s’estableixin al Consell Econòmic i Social de Badalona i s’han exposat possibles formes de col·laboració.

El primer tinent d’Alcaldia ha remarcat “la importància de tornar a convocar el Consell per recuperar tots els canals i fòrums de comunicació entre els agents econòmics i socials de la ciutat i poder abordar així els reptes que tenim amb un rumb compartit”. Montornès ha explicat que la reunió amb els representants del CTESC “ha estat molt positiva i respon a la voluntat del Govern municipal de revertir l’aïllament institucional en el qual Badalona ha viscut durant els darrers anys”.

Consell Econòmic i Social de Badalona

El Consell Econòmic i Social de Badalona és un òrgan sectorial consultiu i de participació en la governança que busca establir consensos en tots aquells assumptes i matèries que d’una forma directa o indirecta incideixen en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat, el seu teixit productiu i la qualitat dels seus llocs de treball. El Consell està constituït pels agents socials i econòmics més representatius de la ciutat, representants de les persones treballadores, de les entitats empresarials, entitats socials i ciutadanes i del mateix Ajuntament de Badalona.

Badalona, 11 de març de 2022