Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona destina 1 milió d’euros en ajuts directes per al sector de l’oci nocturn

L’Ajuntament de Badalona destina 1 milió d’euros en ajuts directes per al sector de l’oci nocturn.

El Govern municipal, en una reunió amb aquest col·lectiu, ha assegurat que l’accés als ajuts de fins a 50.000 euros per establiment serà àgil i senzill

L’Ajuntament de Badalona destinarà 1 milió d’euros en ajuts directes al sector de l’oci nocturn de la ciutat, un dels col·lectius més afectats per les mesures restrictives a causa de la pandèmia de la Covid-19.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès, i el tercer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial, David Torrents, s’han reunit aquest matí amb empresaris de l’oci nocturn de la ciutat per concretar algunes de les mesures específiques d’ajut a aquest sector que es troben incloses al Pla de reconstrucció econòmica i social postcovid. En les bases s’especificarà que per accedir als ajuts s’hauran d’acreditar les pèrdues de facturació respecte als exercicis anteriors a la pandèmia, fins a arribar a un topall del 50%, i amb un màxim de 50.000 euros per establiment.

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha remarcat que “fa unes setmanes ens vam comprometre a ajudar aquest sector i alleugerir la seva situació i avui hem pogut mostrar que els ajuts són una realitat”. En aquest sentit, el primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID, Àlex Montornès ha subratllat que “es tracta d’ajuts directes i volem garantir que el seu accés sigui el més àgil i ràpid possible”.

Dimarts passat, 1 de febrer, el Consell Executiu del Govern de la Generalitat la Generalitat va anunciar la reobertura de l'oci nocturn a partir del divendres 11 de febrer, sense restriccions d'aforament ni limitacions horàries. Aquests establiments (bars de nit, discoteques, sales de concert, etc.), van haver de tancar una altra vegada just abans de les festes de Nadal i Cap d'Any, unes dates crucials per a la facturació d’aquest sector, que ja es trobava molt afectat per les mesures restrictives a causa de la pandèmia de la Covid-19.

Badalona, 4 de febrer de 2022