Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest diumenge 6 de febrer es farà una visita guiada per conèixer la geologia del parc del Torrent de la Font de Badalona

Aquest diumenge 6 de febrer es farà una visita guiada per conèixer la geologia del parc del Torrent de la Font de Badalona.

L’activitat, adreçada a infants a partir de 12 anys, tindrà lloc des de les 9.30 fins a les 13.30 hores i cal inscripció prèvia

Aquest diumenge, 6 de febrer, al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric, de 9.30 a 13.30 hores, es farà l’activitat Coneix la geologia a través d’una passejada. Es tracta d’una visita guiada al parc que permetrà a tothom que hi participi observar un patrimoni geològic de més de 300 milions d'anys d'història: des dels materials basals granítics (amb els diferents tipus de roques i minerals), fins a la coberta triàsica (amb gresos, materials calcaris i estructures sedimentàries i tectòniques). Els materials plioquaternaris, la geomorfologia i el patrimoni geològic i miner del torrent de la Font (bòbila) conformen els trets principals de la sortida.

L’activitat és gratuïta, però és imprescindible fer inscripció prèvia a trucant (de dilluns a divendres, de 10 a 13 hores) al telèfon. 93 256 22 20 o a:

activmuseuciencies@bcn.cat o

L’itinerari promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i el Museu de Ciències Natural de Barcelona, està organitzat per l’entitat Aloc Natura amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona. El punt de trobada exacte es facilitarà en el moment de fer la reserva de l'activitat.

Badalona, 1 de febrer de 2022