Twitter Facebook Instagram Youtube

S’inicia la retirada de restes d'antigues instal·lacions de banys a la platja de la Barca Maria de Badalona

S’inicia la retirada de restes d'antigues instal·lacions de banys a la platja de la Barca Maria de Badalona.

Es tracta d’elements aliens al medi natural que poden representar un risc per als banyistes i persones usuàries de la platja i que també alteren el transport natural de la sorra

Aquest dijous comencen els treballs per retirar les restes d'antigues instal·lacions de banys a la platja de la Barca Maria que no es van treure adequadament quan es van enderrocar les instal·lacions en els anys vuitanta. Els materials que s’han de treure són d’elements aliens al medi natural que poden representar un risc per als banyistes i persones usuàries de la platja i que també alteren el transport natural de la sorra.

L’actuació tindrà una durada aproximada de deu dies i comportarà talls parcials en el passeig Marítim per possibilitar que els vehicles que executen els treballs puguin entrar i sortir de la platja.

La retirada d’aquestes restes arriba després que la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Trenado, demanés per carta el passat mes de novembre a la Demarcació de Costes de Catalunya que es fes responsable de la retirada de les restes, ja que és qui té les competències d’aquesta mena d’actuacions.

Aquest dijous 27 de gener a les 12 hores la regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat, Rosa Trenado, visitarà la platja de la Barca Maria per veure com evolucionen els treballs i atendre als mitjans de comunicació que estiguin interessats.

Badalona, 26 de gener de 2022