Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona activa un dispositiu especial de seguretat aquesta nit de Cap d’Any i fa una crida a la ciutadania a actuar de forma responsable

L’Ajuntament de Badalona activa un dispositiu especial de seguretat aquesta nit de Cap d’Any i fa una crida a la ciutadania a actuar de forma responsable.

Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra vetllaran de manera coordinada pel compliment de les mesures per a la contenció de la COVID i del confinament nocturn

L’Ajuntament de Badalona ha preparat un dispositiu especial de seguretat amb motiu de la celebració de la Nit de Cap d’Any amb l’objectiu de vetllar pel compliment de les mesures per a la contenció de la COVID i del confinament nocturn. La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra treballaran de forma coordinada per garantir un ús adequat dels espais públics i evitar les aglomeracions de persones.

Cal recordar que les mesures per a la contenció de la COVID limiten les trobades familiars i/o amb amics a un màxim de 10 persones, tant a l’aire lliure com als interiors. I d’altra banda, que Badalona és un dels municipis on s’aplica l’horari del confinament nocturn, el qual va des de les 01.00 h fins a les 06.00 h.

Des de l’Ajuntament de Badalona es fa una crida a la ciutadania a actuar de forma responsable durant aquesta Nit de Cap d’Any, tant individualment com col·lectivament, extremant la precaució atesa la situació sanitària actual que viu la ciutat amb xifres molt elevades de contagis.

Badalona, 31 de desembre de 2021