Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu de Badalona acull aquest divendres 19 de novembre una xerrada-col·loqui entorn de les dones refugiades i migrants

El Museu de Badalona acull aquest divendres 19 de novembre una xerrada-col·loqui entorn de les dones refugiades i migrants.

Es tracta d’una de les activitats organitzades per la Plataforma 25N amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones

La Plataforma 25N de Badalona ha organitzat per a demà divendres 19 de novembre, al Museu de Badalona, una xerrada col·loqui que forma part de les activitats del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones que compta amb la col·laboració de l'Ajuntament de Badalona i amb l'assistència de la 2a tinent d'alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó.

La xerrada-col·loqui, que serà presentada per la Presidenta de la Federació de Dones de Badalona, Rocio Mateos, començarà a partir de les 18 hores i tractarà les qüestions següents:

Ser refugiada i sobreviure en l’adversitat”, a càrrec de Nadia Ghulan, activista afganesa per la defensa dels drets de les dones i les refugiades afganeses.

“Les dificultats que es troben les dones que migren”, a càrrec de Mariana Isla, directora d’AMIC UGT i Liliana Reyes, coordinadora de CCOO de l’Hospitalet de Llobregat i col·laboradora del CITE.

El Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones es commemora el pròxim 25 de novembre. A Badalona, a les 17.30 hores tindrà lloc a la plaça de la Vila, la Lectura d’un Manifest i, posteriorment, es farà una perfomance reivindicativa a càrrec de l'escola de ball L'Assaig i organitzada per la Federació de Dones de Badalona.

La Plataforma 25N està formada per la Federació de Dones de Badalona, la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB) i els sindicats CCOO i UGT.

Badalona, 18 de novembre de 2021