Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona signa un acord de col·laboració amb el club de futbol americà Badalona Dracs per afavorir la seva consolidació i promoure els esports no tradicionals a la ciutat

L’Ajuntament de Badalona signa un acord de col·laboració amb el club de futbol americà Badalona Dracs per afavorir la seva consolidació i promoure els esports no tradicionals a la ciutat.

L’Ajuntament garantirà que l’equip pugui disputar les finals de lliga i de copa a l’Estadi Municipal com a mostra de la importància que constitueix el seu esport per a Badalona

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el vicepresident del club de futbol americà Badalona Dracs, Jordi Soler, han signat aquest divendres al matí un acord que permeti al club la consolidació del seu primer equip en la Lliga Nacional de Futbol Americà (LFNA) i afavoreixi la promoció i la protecció d’un esport en el qual Badalona va ser una ciutat pionera a Catalunya i Espanya.

Segons aquest acord, l’Ajuntament de Badalona es compromet a consignar una partida de 145.000 euros al Pressupost Municipal per establir un contracte de patrocini amb els Badalona Dracs com a suport econòmic indispensable per al creixement del club i, a la vegada, assegurar que es promouen els esports no tradicionals a la ciutat. A més, l’Ajuntament garantirà que club de futbol americà pugui disputar les finals de lliga i copa a l’Estadi Municipal de Badalona com a mostra de la importància que constitueix el seu esport per a la ciutat i per preservar la bona imatge de la Badalona de cara als equips i l’afició que la visita. Per la seva banda, els Badalona Dracs es comprometen a continuar treballant en la promoció de l’esport i els seus valors com han fet fins ara i consolidar un projecte sòlid i competitiu que ajudi a projectar a Badalona com a ciutat referent en el món d’aquesta disciplina esportiva.

L’Ajuntament de Badalona i els Badalona Dracs constituiran una Comissió de Seguiment dels acords amb una convocatòria mínima d’una sessió per semestre per fer el corresponent control del compliment dels acords i com a eina de resolució de conflictes i incidències.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “és molt important que des de l’Ajuntament dediquem recursos econòmics i materials per ajudar als clubs de base a poder competir amb unes mínimes condicions de dignitat i igualtat respecte a altres equips que compten amb més recursos com poden ser els clubs de futbol i bàsquet”. L’alcalde ha destacat que “volem fer aquesta aposta amb el club Badalona Dracs per afavorir la seva vocació de construir una ciutat que promociona i protegeix un esport minoritari i potenciar un club que porta el nom de Badalona arreu del país i Europa amb gran èxit”.

Badalona, 5 de novembre de 2021