Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Escola del Mar acull una Jornada divulgativa sobre la Biodiversitat Marina de Badalona

L’Escola del Mar acull una Jornada divulgativa sobre la Biodiversitat Marina de Badalona.

El dissabte 6 de novembre es podran identificar les diferents espècies que es van veure fent esnòrquel aquest estiu a la platja

L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, acollirà el pròxim dissabte 6 de novembre, a partir de les 11 hores, una sessió divulgativa sobre la Biodiversitat Marina a Badalona. La jornada permetrà conèixer les espècies marines més habituals del litoral badaloní, algunes de les quals es van veure durant les activitats d’esnòrquel que es van fer a la platja l’estiu passat.

L’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins, va organitzar l’activitat “Esnòrquel a Badalona” que va permetre a més de 200 participants conèixer la biodiversitat del fons marí i sensibilitzar-se sobre la importància de conèixer-la i protegir-la. Durant aquestes sortides d’esnòrquel, totes les espècies que es van poder veure van quedar enregistrades en les càmeres que portaven els participants.

Durant la sessió divulgativa també es farà la presentació a Badalona de la Guia Participativa Marina del Barcelonès, una publicació que recull les 232 espècies més comunes de les platges de Badalona, Sant Adrià del Besòs i Barcelona. Les fotos que il·lustren aquesta guia estan fetes en sessions d’esnòrquel fetes altres anys. La publicació ha estat realitzada conjuntament per Anèl·lides, Serveis Ambientals Marins i l’Institut de Ciències del Mar (ICM-CSIC).

La sessió divulgativa és gratuïta, oberta a tothom i només limitada a l’aforament de la sala. Cal fer inscripció prèvia. És obligatori l’ús de la mascareta. L’Escola del Mar, Centre d’Estudis Marins de Badalona, es troba al passeig de la Rambla, núm. 37.

Enllaç d'inscripció: https://anellides.com/event/jornada-divulgativa-badalona/

Badalona, 29 d’octubre de 2021