Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona acull aquest diumenge la sisena edició de la Cursa de RAC1

Badalona acull aquest diumenge la sisena edició de la Cursa de RAC1.

La cursa, amb un recorregut de cinc quilòmetres, tindrà la sortida i arribada davant del Pont del Petroli i passarà pels carrers més emblemàtics i cèntrics de la ciutat

Badalona acull aquest diumenge 31 d’octubre la sisena edició de la Cursa de RAC1. La cursa tindrà un recorregut de 5 quilòmetres que és apte per a tots els públics, amb sortida i arribada al passeig Marítim, a l’alçada del pont del Petroli, i amb un recorregut pels carrers més emblemàtics i cèntrics de la ciutat. A més d’un esdeveniment esportiu, la cursa serà també una festa de la ràdio on els participants podran gaudir d’activitats musicals i d’un programa radiofònic en directe.

Complint amb les mesures preventives actuals per la Covid-19, la sortida es desenvoluparà a les 9.30 hores amb tots els participants al mateix temps.

Les persones que s’hagin inscrit a la cursa podran recollir el dorsal i la bossa del corredor divendres 29 i dissabte 30 d’octubre de 10 a 20 hores a l’Antiga Fàbrica CACI de Badalona (avinguda Eduard Maristany, 191).

Per més informació podeu consultar lacursaderac1.cat

Badalona, 26 d’octubre de 2021