Twitter Facebook Instagram Youtube

Aquest dilluns ha començat el desplegament de la xarxa de fibra òptica al barri de Dalt de la Vila

Aquest dilluns ha començat el desplegament de la xarxa de fibra òptica al barri de Dalt de la Vila.

El servei permetrà al veïnat accedir a Internet a velocitats ultraràpides i a tota mena de continguts multimèdia

Avui dilluns 18 d’octubre ha començat el desplegament i instal·lació de la xarxa de fibra òptica al barri de Dalt de la Vila de Badalona. Aquest servei, que permetrà al veïnat accedir a Internet a velocitats ultraràpides i a tota mena de continguts multimèdia, serà una realitat abans que finalitzi l’any 2021.

La instal·lació de la banda ampla basada en fibra òptica es farà a uns 200 habitatges del barri de Dalt de la Vila amb uns treballs adaptats a la tipologia urbana d’habitatges de poca alçada i minimitzant el seu impacte en l’entorn.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “era imprescindible per al barri de Dalt de la Vila solucionar aquesta situació que impedia als veïns disposar d’un servei que avui dia és imprescindibles per a desenvolupar la seva activitat professional”. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que “amb el desplegament de la fibra possibilitem que la ciutadania i les empreses accedeixin als serveis de telecomunicacions que calen per donar resposta a les noves necessitats de teletreball, d’estudis i d’oci”. Garcia Albiol ha agraït “l’esforç i el suport de l'Associació de Veïns de Dalt de la Vila perquè la instal·lació de la xarxa de fibra fos una realitat”.

Badalona, 18 d’octubre de 2021