Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona commemora divendres 1 d’octubre el Dia Internacional de la Gent Gran

Badalona commemora divendres 1 d’octubre el Dia Internacional de la Gent Gran.

L’acte institucional tindrà lloc al Museu i, a més, s’han programat dues activitats per al 6 i el 19 d’octubre

L’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat aquest divendres, 1 d’octubre, un acte institucional per commemorar el Dia Internacional de la Gent Gran, que tindrà lloc a partir de les 10.30 hores al Museu de Badalona.

L’acte institucional comptarà amb representants dels casals i d’entitats de gent gran de la ciutat així com amb l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Ciutadania i Polítiques d’Igualtat, Feminismes i LGTBI, Florència Badia Aviño. Durant l’acte es donarà lectura a un Manisfest en relació amb el Dia Internacional de la Gent Gran.

Al voltant d’aquest dia internacional l’Àrea de Gent Gran de l’Ajuntament de Badalona ha organitzat dues activitats més:

    - Masterclass de Taitxí per a la gent gran, que tindrà lloc el dimecres, 6 d’octubre, de 10.30 a 11.30 hores a la platja del Coco de Badalona.

    - Xerrada sobre el Benestar emocional en les persones grans i sessió de risoteràpia que tindrà lloc el dimarts, 19 d’octubre que es farà al Museu de Badalona el pròxim dia 19 d’octubre, de 17 a 20 hores.

L’aforament per assistir a aquests actes és limitat. Les persones interessades a participar-hi poden demanar més informació i fer les inscripcions a través del telèfon de Gent Gran: 93 483 29 71, o bé enviant les dades per correu electrònic a gentgran@badalona.cat, tot indicant l’activitat en la qual s’està interessat o interessada.

Badalona, 28 setembre de 2021