Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar deu joves en pràctiques durant sis mesos

L’Ajuntament de Badalona impulsa un programa per contractar deu joves en pràctiques durant sis mesos.

L’objectiu de la iniciativa és que les persones contractades millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral

L’Ajuntament de Badalona, a través del servei Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació (IMPO) seleccionarà i contractarà, a través de la derivació que faci el Servei d’Ocupació de Catalunya, durant 6 mesos, a 10 joves en pràctiques que es beneficiaran del programa de Garantia Juvenil a Catalunya. Concretament, les places que consten en aquest programa són: una vacant d’auxiliar tècnic/a en animacions 3D, jocs i entorns interactius; dues places d’auxiliar tècnic/a en disseny gràfic; un informador/a turístic/a; dos places d’auxiliar tècnic/a en gestió administrativa; un auxiliar tècnic/a en documentació; i tres places d’auxiliar tècnic/a informàtic.

Les persones contractades desenvoluparan la seva feina entre el 27 de setembre d’aquest any al 26 de març de 2022. L’objectiu és que durant aquest temps les persones beneficiàries del programa millorin la seva ocupabilitat amb l’adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral.

Per participar en aquesta iniciativa, els candidats i candidates han de complir els següents requeriments:

  - Aturat/da menors de 30 anys.

  - Inscrit/a en el Programa de Garantia Juvenil a Catalunya.

  - Inscrit/a com a demandant d'ocupació no ocupat/da al Servei Públic d'Ocupació de Catalunya en el moment de la recollida de la sol·licitud.

  - Estar en possessió d'un títol de formació professional de grau mitjà o superior o títol oficialment reconegut com a equivalents, o d'un certificat de professionalitat, que habiliti per a l'exercici professional del lloc de treball ofert.

  - Complir els requisits que exigeix la modalitat del contracte de treball en pràctiques

  - No haver participat en les convocatòries 2019 i 2020 del programa "Joves en pràctiques" de qualsevol municipi.

A més, les persones que hi vulguin optar hauran de ser prioritàriament residents al municipi de Badalona. En cas de no disposar de candidats i candidates que compleixen amb els requisits administratius i de perfil s’ampliarà el criteri a altres municipis.

A partir del dilluns 13 de setembre l’IMPO es posarà en contacte amb aquelles persones que compleixin amb els requisits administratius i amb el perfil del lloc de treball, segons les dades facilitades per les Oficines de treball del Municipi per entregar un formulari d’inscripció i la data, hora i lloc de la convocatòria per a l’entrevista, que es podrà fer per mitjans telemàtics.

Per qualsevol consulta referent a aquesta convocatòria podeu trucar, fins el 10 de setembre, de 9 a 14 hores, al telèfon 93 460 52 00.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha destacat el compromís del Govern municipal amb el foment de l’ocupació i l’enfortiment del teixit econòmic de Badalona i ha explicat que “aquest programa és una eina molt important perquè ens permet donar oportunitats a persones joves i donar un impuls que afavoreix molt la carrera laboral de les persones”. “És molt necessari poder oferir oportunitats als joves perquè puguin treballar, viure i gaudir a la nostra ciutat, el futur passa perquè a Badalona tinguin tot el que necessiten”.

Badalona, 1 de setembre de 2021