Twitter Facebook Instagram Youtube

La Biblioteca de Can Casacuberta reobrirà a finals de la tardor un cop enllestides les obres de reparació i condicionament integral que ja han començat

La Biblioteca de Can Casacuberta reobrirà a finals de la tardor un cop enllestides les obres de reparació i condicionament integral que ja han començat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que les obres garantiran dignificar aquest equipament i que “no s’hagi de tancar intermitentment com succeïa abans”

La Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta tornarà a obrir les portes aquesta tardor un cop finalitzin les obres de condicionament integral que porta a terme l’Ajuntament i que ja han començat. Així ho ha anunciat avui l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, qui ha visitat la biblioteca amb la regidora d’Educació, Cultura i Joventut, Amanda Feria.

Les obres de reparació i condicionament per solucionar totes les deficiències de la biblioteca Can Casacuberta i l’Espai Betúlia suposen una inversió de 315.000 euros i han de permetre, segons ha explicat l’alcalde, “dignificar i poder tornar a obrir aquest equipament sense que s’hagi de tancar de manera intermitent per diversos problemes i deficiències com succeïa abans”. L’alcalde ha afegit que “una de les nostres prioritats i un dels compromisos per al pròxim mandat serà abordar una reforma integral de la biblioteca i adequar-la, respectant la seva estructura singular, a les necessitats del segle XXI”.

Les obres de reparació i reforma de Can Casacuberta afecten bàsicament als canvis de calderes, a la substitució del sistema de climatització, a les reparacions a la coberta per evitar filtracions d’aigua, a l’adequació de la instal·lació als sistemes contra incendi, reconversió del muntacàrregues en un ascensor accessible, reparacions de les portes i altres actuacions com ara millora de punts de llum o l’augment dels punts d’endolls per facilitar als usuaris la connexió als ordinadors portàtils.

Badalona, 7 de juliol de 2021