Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona cedeix un espai a l'AECC-Catalunya contra el Càncer per ubicar-hi la seu local

El nou espai al carrer d’Arnús, serà un lloc d’acollida per a pacients oncològics i les seves famílies

L’Ajuntament de Badalona ha cedit un espai ubicat al carrer d’Arnús, 64 a l’Associació Espanyola Contra el Càncer – Catalunya (AECC) que estarà en funcionament a partir del mes de juliol. L’objectiu d’aquesta nova seu local és fer arribar els serveis de l’associació a més població, pacients i familiars de la zona de Badalona. El nou lloc serà punt d’organització d’activitats gratuïtes com tallers, conferències, taules informatives i esdeveniments, oberts a tota la ciutadania i destinades a fomentar la prevenció contra el càncer i donar suport a les persones afectades.

Al nou espai hi estarà ubicada la nova Junta de la Seu Local de l’AECC amb Francis Macias com a nou president. En aquesta seu es garanteix una presència continuada de col·laboradors i col·laboradores de l’associació, que atendran tothom qui ho desitgi. El número de telèfon és el 652.12.63.62 i el correu electrònic: badalona@aecc.es .

Demà dijous, col·lecta anual

Demà dijous, 17 de juny, se celebrarà, un any més, la col·lecta anual de l’Associació Espanyola Contra el Càncer-Catalunya amb la presència d’una carpa situada a la plaça de la Vila de Badalona, en horari de 10 a 13.30 hores i de 16.30 a 20.30 hores. Durant aquest esdeveniment s’informarà de la presència de la nova seu a la ciutat i els avantatges que pot suposar per a la ciutadania de Badalona.

L’AECC té més de 60 anys d’experiència en la lluita contra el càncer. Està integrada per pacients, familiars, persones voluntàries i professionals que treballen per prevenir, sensibilitzar i acompanyar a les persones afectades i finançar projectes de recerca oncològica que permetran un millor diagnòstic i tractament del càncer. L’Associació dona servei a la ciutat de Badalona des de fa més de 20 anys i dona suport acompanyant els malalts hospitalitzats i prestant atenció psicològica, social i sanitària.

Badalona, 16 de juny de 2021