Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix amb les associacions de comerciants de la ciutat per treballar conjuntament en la recuperació del sector

L’alcalde de Badalona es reuneix amb les associacions de comerciants de la ciutat per treballar conjuntament en la recuperació del sector.

En la trobada van participar el president de la Federació de Comerciants de Badalona i els presidents de les associacions de comerciants de Bufalà, Badacentre, La Salut, Morera, Artigues i Llefià

L’alcalde Xavier Garcia Albiol va reunir-se ahir dimecres a la tarda a la sala de premsa de El Viver amb representants de les diverses associacions de comerciants de la ciutat per tal d’intercanviar impressions i diagnòstics sobre la situació del sector a Badalona. En la trobada van participar el president de la Federació de Comerciants de Badalona i els presidents de les associacions de comerciants de Bufalà, Badacentre, La Salut, Morera, Artigues i Llefià. Per part del Govern Municipal també van assistir a la reunió la segona tinent d’alcalde i regidora de l’Àmbit de Govern, Promoció Econòmica, Ciutadania i Igualtat, Cristina Agüera, i la regidora de l’Àrea de Comerç, Mercats i Consum, Rosa Bertran.

Durant la reunió de treball el govern va recollir les opinions dels comerciants i es van començar a definir i consensuar diferents iniciatives per dur a terme conjuntament. L’objectiu d’aquestes accions a desenvolupar és aconseguir que el teixit comercial de la ciutat es recuperi i pugui tirar endavant després d’un any molt complex a causa de les restriccions per la pandèmia de la Covid-19.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “per superar la situació provocada pel context sanitari i potenciar el teixit comercial de la ciutat és imprescindible que l’Ajuntament i els comerciants treballem plegats”. En aquest sentit, l’alcalde ha assegurat que “des del Govern Municipal estem recollint els suggeriments dels comerciants per poder impulsar accions i mesures conjuntes i consensuades que permetin dinamitzar l’economia local i afavorir el consum de proximitat”.

Badalona, 27 de maig de 2021