Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona inicia una campanya per sensibilitzar la ciutadania que cal mantenir les mesures sanitàries després que finalitzi l’estat d’alarma

Badalona inicia una campanya per sensibilitzar la ciutadania que cal mantenir les mesures sanitàries després que finalitzi l’estat d’alarma.

L’alcalde, Xavier Garcia Albiol, destaca que amb “missatges clars i concrets volem conscienciar que la pandèmia no ha acabat i cridem a la responsabilitat de tothom per no haver de retrocedir”

L’Ajuntament de Badalona inicia aquest cap de setmana una campanya de sensibilització, una vegada finalitzi l’estat d’alarma, amb l’objectiu que la ciutadania prengui consciència que cal continuar mantenint les mesures sanitàries de prevenció de l’expansió de la Covid-19. Paral·lelament des de la Guàrdia Urbana i els serveis de Protecció Civil s’establiran serveis especials, especialment durant els caps de setmanes, per garantir la seguretat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i la regidora de l’Àrea de Projecció de Ciutat, Comunicació i Turisme, Rosa del Amo, han presentat aquest migdia la campanya de sensibilització per promoure el compliment de les mesures per contenir la Covid-19 a Badalona un cop finalitzi l’estat d’alarma aquest cap de setmana.

La campanya farà arribar cinc missatges per tal de conscienciar la ciutadania que continuï mantenint les mesures de prevenció de la Covid-19. Els missatges són:

    - Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor ajuntar-nos 6 que separar-nos tots.

    - Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor a 2 metres que no veure’ns més.

    - Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor mascareta que respirador.

    - Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor vida que virus.

    - Ara que podem veure’ns, no volem tornar a allunyar-nos. Millor estat de salut que d’alarma.

La campanya, que es materialitzarà a través dels mitjans locals, banderoles als carrers i mitjançant missatges a les xarxes socials, farà una incidència destacada en arribar a la població més jove. En aquest sentit l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha recordat que: “la pandèmia no ha acabat, tots tenim present que hem viscut uns mesos molt complicats i no volem retrocedir, si ens relaxem ens costarà molt més temps i sacrificis recuperar la total llibertat que teníem abans”.

Badalona, 6 de maig de 2021