Twitter Facebook Instagram Youtube

S’inicia el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona

S’inicia el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i Ca l’Arnús i del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric de Badalona.

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat i seguint amb un estricte protocol de prevenció envers a la COVID-19

Ja s’ha posat en marxa el cicle de primavera de la ‘Jugatecambiental’ al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i al parc del Torrent de la Font i del Turó de l’Enric amb activitats i tallers destinats al públic familiar i, especialment, a la mainada. El cicle de primavera es desenvoluparà al llarg d’onze diumenges fins diumenge 6 de juny.

Totes les activitats es faran seguint les mesures de seguretat i s’adaptaran a la situació i normativa del moment. Per participar en les activitats és imprescindible dur mascareta. A la ‘Jugatecambiental’ dels parcs es podrà trobar tota la informació.

Parc de Can Solei i de ca l’Arnús

Aquest diumenge, 28 de març, de 12 a 13 hores, al parc de Can Solei i de ca l’Arnús hi haurà el taller adreçat al públic familiar La ciència de l’aigua, on es faran experiments de física i química amb l’aigua com a element principal.

El mateix dia, de les 11.30 a les 13.30 hores, al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús i dins de la ‘Jugatecambiental’, també s’oferiran nombroses activitats a l’espai de joc i descoberta.

La ‘Jugatecambiental’ del parc de Can Solei i de ca l’Arnús es troba al jardí de la Casa Clara, l’edifici situat a la part alta del parc, sota el llac.

Parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric

També diumenge, de les 12 a les 13 hores, a la ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric, s’hi farà el taller De flor en flor. Descobrim la flora del parc, una activitat de descoberta de la vegetació del parc per aprendre i gaudir de la primavera. I d’11.30 a 13.30 hores, es faran diverses activitats a l’espai de joc i descoberta amb recursos i idees per pintar, construir i jugar en contacte amb la natura.

La ‘Jugatecambiental’ del parc del Torrent de la Font i del Turó de l'Enric es troba a la zona de la bòbila del Torrent de la Font, on hi ha ubicat el mòdul.

Totes les activitats són gratuïtes i es poden anul·lar o posposar en cas de mal temps.

El projecte de la ‘Jugatecambiental’ a Badalona està organitzat per l’Àrea Metropolitana de Barcelona i l’Ajuntament de Badalona. Els tallers estan gestionats i realitzats per Bosc de Llum. L’espai de joc i descoberta està gestionat per la Fundació Catalana de l’esplai (Fundesplai).

Per a més informació podeu trucar a l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona al telèfon 93 483 29 89, o bé enviant un correu electrònic: mediambient@badalona.cat.

Badalona, 25 de març de 2021