Twitter Facebook Instagram Youtube

El Museu proposa per als dies de Setmana Santa el concurs fotogràfic Rodant per Badalona

El Museu proposa per als dies de Setmana Santa el concurs fotogràfic Rodant per Badalona.

A partir de l’exposició Badalona sobre rodes es convida als participants a captar imatges de la ciutat i la seva relació amb els vehicles de rodes

El Museu de Badalona ha organitzat un concurs de fotografia que permetrà gaudir en família de la descoberta de la ciutat partint de les imatges que formen part de l’exposició Badalona sobre rodes, que es pot visitar al Museu. Es tracta d’una mostra sobre la història dels transports, des de finals del segle XIX fins al 1985, any en que el metro va arribar a la ciutat.

La temàtica del concurs és “La nostra ciutat amb rodes” i a les imatges han d’aparèixer vehicles de rodes. El concurs comença amb la visita a l’exposició temporal Badalona sobre rodes i per participar-hi cal fer una inscripció on es lliuraran diverses pistes. Les famílies hauran de penjar les seves fotografies al perfil d’Instagram amb les etiquetes: #bdnsobrerodes #rodantperBadalona i @MuseuBdn.

El concurs comptarà amb un jurat que premiarà les millors imatges d’entre totes les publicades des del 27 de març fins al 5 d’abril, d’acord amb les següents categories: la imatge més artística, la imatge més divertida i familiar, i la imatge més original.

Bases del concurs: https://bit.ly/3vHMh4P

Més informació: https://bit.ly/3c1UNnO

Badalona, 19 de març de 2021