Twitter Facebook Instagram Youtube

700 infants de Badalona assistiran a un espectacle teatral que aborda el canvi climàtic i les seves conseqüències

700 infants de Badalona assistiran a un espectacle teatral que aborda el canvi climàtic i les seves conseqüències.

El Teatre Margarida Xirgu acollirà 7 representacions de l’espectacle Johana i el Sud que el Consell dels Infants de Badalona ha incorporat en les seves activitats

Uns 700 nois i noies, entre 10 i 12 anys, de tretze escoles i centres socioeducatius vinculats al Consell dels Infants de Badalona (CIB) assistiran, entre avui dimarts 16 de març i el 27 d’abril, a la representació de l’espectacle Johana i el Sud, de la companyia Cicuta que tindrà lloc al Teatre Margarida Xirgu. L’activitat forma part dels treballs que, organitzats pel CIB, aborden els infants de les trenta quatre escoles i centres socioeducatius que formen part aquest curs del Consell sobre les conseqüències del canvi climàtic al planeta.

L’espectacle Johana i el Sud combina diferents tècniques teatrals amb una important utilització de la música i dels mitjans audiovisuals per a fer-lo més dinàmic i atractiu. L’obra posa èmfasi entorn de qüestions com el feminisme i, sobretot, aborda per conscienciar als infants sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències.

En total s'han programat 7 funcions, de les quals 3 tindran lloc avui dimarts 16 de març (a les 9.15, 11.15 i 15 hores) i 4 el dimarts 27 d’abril ( a les 9.15, 11.15, 15.15 i 17.30 hores). Les funcions es faran d'acord amb les mesures sanitàries vigents i estan organitzades pels centres que hi participen, el Consell dels Infants i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Badalona, amb la col·laboració de Badalona Cultura.

Badalona, 16 de març de 2021