Twitter Facebook Instagram Youtube

Actuació urgent de reparació de l’asfalt del carrer d’Enric Borràs

Actuació urgent de reparació de l’asfalt del carrer d’Enric Borràs.

A partir del dilluns 18 de gener es faran obres de manteniment per eliminar el perill imminent que suposa el mal estat d’alguns trams d’asfalt

Es tracta d’una obra de reparació provisional, a l’espera que en els pròxims mesos es porti a terme el projecte definitiu de renovació del ferm del carrer

El Servei de Manteniment d’Espais Públics de l’Ajuntament de Badalona portarà a terme a partir del dilluns 18 de gener obres de reparació de l’asfalt del carrer d’Enric Borràs del barri del Centre. L’objectiu d’aquesta actuació provisional és evitar el perill que suposa actualment l’estat d’alguns trams del ferm per als vianants i per al trànsit dels vehicles.

Les reparacions afectaran diversos punts del carrer amb una superfície total de 148 m2. Aquesta és una obra de reparació provisional, a l’espera que en els pròxims mesos es porti a terme el projecte definitiu de renovació del ferm del carrer. Així mateix, s’aprofitarà aquest projecte per acordar amb el veïnat mesures per pacificar l’entorn del carrer.

Mentre es faci l'execució d'aquesta actuació, amb una durada aproximada de cinc dies, es tallarà el trànsit del carrer durant els dies laborables.

Badalona, 15 de gener de 2021