Twitter Facebook Instagram Youtube

Visita del conseller d’Empresa i Coneixement a l’edifici de la CACI de Badalona

Visita del conseller d’Empresa i Coneixement a l’edifici de la CACI de Badalona

Demà dimecres 23 de desembre, en el marc del projecte funcional de Pla Director Urbanístic (PDU) d’Ordenació del Front Litoral del Sector de les Tres Xemeneies, el conseller d’Empresa i Coneixement, Ramon Tremosa, visitarà l’edifici de La Caci de Badalona (av. Eduard Maristany 191 / entrada pel passeig Marítim cantonada carrer de Tresmall) acompanyat de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i l’alcalde de Sant Adrià de Besòs, Joan Callau.

La visita s’iniciarà a les 10.35 hores i estarà obert als mitjans de comunicació. Per començar l’acte, es farà una exposició de l’objectiu d’ubicar a la CACI la seu operativa de desenvolupament del projecte fundacional del HUB de promoció internacional i d’atracció d’institucions i projectes. Posteriorment es farà una segona exposició sobre l’oportunitat d’ampliació de l’IREC instal·lant una seu en l’edifici. Un cop finalitzin les exposicions, el conseller Tremosa i els alcaldes de Badalona i Sant Adrià de Besòs realitzaran els parlaments i atendran als mitjans de comunicació.

Després de l’atenció pública es farà una visita a l’edifici. Donades les restriccions per la COVID- 19, la visita es farà per grups. Els mitjans gràfics que ho desitgin podran agafar imatges d’aquesta visita.

Abans d’anar a La CACI es farà una visita al Sector de les Tres Xemeneies, concretament a la Nau de Turbines. Aquest acte no estarà obert als mitjans.


Badalona, 22 de desembre de 2020