Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament de Badalona amplia fins al 28 de febrer el termini per demanar els ajuts econòmics per a autònoms i micropimes afectades per la COVID-19

L’Ajuntament de Badalona amplia fins al 28 de febrer el termini per demanar els ajuts econòmics per a autònoms i micropimes afectades per la COVID-19.

Aquesta convocatòria d’ajudes ha estat la més demanada de la història de l’Ajuntament amb més de 400 sol·licituds

En els pròxims dies s’obrirà el termini per demanar les ajudes als autònoms i comerços que es van veure obligats a tancar per les restriccions de la Generalitat del mes d’octubre i novembre

L’Ajuntament de Badalona ha ampliat fins al pròxim 28 de febrer de 2021 el termini per demanar els ajuts econòmics per a autònoms i micropimes afectades per la COVID-19. Davant el gran èxit de la convocatòria, la més sol·licitada de la història amb més de 400 sol·licituds fins al moment, el govern municipal ha volgut ampliar el recorregut d’aquesta ajuda amb la voluntat d’arribar a tantes persones com sigui possible i contribuir així al manteniment del teixit econòmic de la ciutat.

Amb aquesta convocatòria l’Ajuntament de Badalona atorgarà una prestació de fins a 350 € a les persones que la sol·licitin i compleixin els requisits establerts. Per facilitar l’accés a la convocatòria, l’Ajuntament ha posat en marxa un espai al web municipal perquè els afectats puguin fer tot el tràmit en línia. A més, s’ha habilitat el telèfon 664 063 200 i el correu electrònic ajutsempreses@badalona.cat per consultes.

Nova línia d’ajudes per les restriccions d’octubre i novembre

En els pròxims dies s’obrirà el termini per demanar les ajudes a autònoms i comerços que es van veure afectats per les restriccions introduïdes per la Generalitat de Catalunya durant els mesos d’octubre i novembre per fer front a la segona onada de contagis de la COVID-19. Per aquesta línia d’ajudes, l’Ajuntament ha destinat un milió d'euros de forma extraordinària que es repartiran en prestacions de fins a 750 euros entre aquells negocis i establiments que van haver de tancar.

A més d’aquestes ajudes, durant el darrer mes l’Ajuntament ha impulsat mitjançant un programa del Servei d’Ocupació de Catalunya la contractació de 60 persones de més de 30 anys que visquin a la ciutat i que es trobin en situació d’atur. Aquest programa beneficia també a les empreses i autònoms que facin aquests nous contractes laborals, ja que poden demanar una subvenció de fins a 1108 euros durant un període màxim de 9 mesos. Es poden beneficiar d’aquest programa totes les empreses, persones autònomes, entitats i institucions sense afany de lucre que generin nova ocupació.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que “amb l’ampliació d’aquesta campanya d’ajudes i la posada en marxa de la nova línia continuem complint amb la nostra obligació d’estar al costat dels veïns i veïnes a l’hora d’afrontar la situació de crisi que estem vivint i que s’estendrà durant els pròxims mesos”. Garcia Albiol ha assegurat que “des del Govern de Badalona volem mostrar el nostre suport amb el teixit econòmic de la ciutat i garantim el nostre compromís per aconseguir que la ciutat millori i s’enforteixi tot i l’actual context sanitari”.

Badalona, 22 de desembre de 2020