Twitter Facebook Instagram Youtube

A partir d’avui, coincidint amb l’acabament de la temporada de bany, ja es podrà passejar amb els animals domèstics a les platges de Badalona

A partir d’avui, coincidint amb l’acabament de la temporada de bany, ja es podrà passejar amb els animals domèstics a les platges de Badalona.

Dimecres, dia 16, s’aixeca també la prohibició per poder practicar la pesca marítima de superfície

Avui dilluns, 14 de setembre, un cop ahir diumenge s’acabés la temporada de bany, s’aixeca la prohibició de portar animals de companyia a la sorra i a l’aigua de les platges de Badalona. Així doncs les persones que ho desitgin podran portar la seva mascota a qualsevol platja de la ciutat sempre que vagi lligada i amb l’obligació que el seu propietari reculli els excrements de l’animal.

Per altra banda a partir d’aquest dimecres, 16 de setembre, ja es pot tornar a practicar en tot el litoral badaloní la pesca marítima recreativa de superfície. Recordem que, segons el Pla d’Usos de les platges de la ciutat, durant la temporada de bany la pesca està prohibida entre les 2 i les 5 hores i entre les 8 i les 20 hores.

Badalona, 14 de setembre de 2020