Twitter Facebook Instagram Youtube

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme reobre l’exposició ‘Recién Pintado’

La Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme reobre l’exposició ‘Recién Pintado’.

A partir del dimarts, 8 de setembre, es podrà visitar i gaudir de l'obra de deu artistes del grafitti i l’art urbà

Després d'un llarg parèntesi provocat per la pandèmia de la Covid-19, a partir del dimarts 8 de setembre es podrà tornar a visitar l'obra de deu artistes del grafitti i l’art urbà a la Sala Josep Uclés del Centre Cultural El Carme, al carrer de Francesc Layret 78-82.

L’exposició “Recién pintado” presenta l’obra col·lectiva de deu artistes: Bre; Santiago Jaén; Crajes; Spogo; Dagoe; Sm172; Elbi Elem; Rubén Sánchez; Juan Chacón i Marcos Navarro. Tots tenen dos vincles en comú: la intervenció al carrer i la ciutat de Badalona. Aquests artistes representen l’evolució d’una cultura i un estil de vida que va començar als anys noranta amb el graffiti i el hip hop, i que s'ha ramificat en corrents diferents que reflecteixen una gran riquesa cultural i estètica.

Entre finals del mes de gener i durant tot el mes de febrer de 2020, els deu artistes van intervenir directament a les parets de la Sala Josep Uclés, que es va convertir, així, en el seu propi espai de creació. Cada setmana dos artistes treballaven en les seves creacions i el públic podia accedir a la sala per tal de veure en directe i compartir amb ells el seu sistema de treball, les seves inquietuds i la seva recerca artística. D'aquesta manera, la Sala no només oferia una exposició diferent, pel caràcter de la mateixa obra, sinó, especialment, per la connexió directa i personal que s'establia entre l'artista i el públic.

L'obra completa es va inaugurar el dia 3 de març, però poc després, a conseqüència de l’alerta sanitària, la sala va quedar tancada al públic.

L’horari d’obertura de la sala és de dimarts a divendres de 16.30 a 20 hores, dissabtes d’11 a 14 i de 16.30 a 20 hores, i diumenges d’11 a 14 hores.

D’acord amb la normativa vigent per control de la propagació de la pandèmia de la COVID19, s’han establert les mesures de seguretat i higiene que marca la normativa vigent i que, en resum, són:

- Limitació de l’aforament

- Registre de les persones assistents

- Obligatorietat de l’ús de la mascareta

- Ús de gel hidroalcohòlic abans d’entrar a la sala

- Compliment de la distància de seguretat entre persones

Badalona, 4 setembre de 2020