Twitter Facebook Instagram Youtube

S’endarrereixen les obres de reparació del sistema de climatització de la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia de Badalona per un problema en la refredadora

S’endarrereixen les obres de reparació del sistema de climatització de la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia de Badalona per un problema en la refredadora.

L’empresa que s’encarrega de les actuacions ha detectat un problema greu en les bateries de condensació a causa de la salinitat de l’ambient

El termini de les obres per reparar el sistema de climatització de la Biblioteca Central Urbana Can Casacuberta i de l’Espai Betúlia de Badalona no estaran acabades aquest proper mes de setembre, com estava previst, a causa de les bateries de condensació de la refredadora que s’han trobat completament desfetes a conseqüència de l’agressivitat de l’ambient marí. A més s’ha observat que l’avaria era més greu del que en un inici s’esperava ja que s’han detectat deficiències en el intercanviador d’aigua, en un circuit que no funciona i diverses fuites de refrigerant.

Aquesta situació ha fet que les obres de reparació que s’estaven fent des d’aquest mes de juny s’hagin hagut d’aturar per substituir la refredadora malmesa per una de nova.

Així doncs els treballs que es van iniciar aquest passat mes de juny amb la voluntat de solucionar les mancances en la regulació de les temperatures que pateixen aquests equipaments després d’anys de funcionament, es veuran afectats i es perllongaran fins que no es puguin solucionar totes les deficiències que s’hi han detectat i un cop s’iniciïn els tràmits de contractació del corresponent projecte tècnic per a la compra i instal·lació d’una nova refredadora.

Malgrat tot ja s’ha pogut instal·lar una nova central de detecció d’incendis que també estava espatllada i s’estan fent els treballs de reconnexió i verificació del funcionament correcte de detecció per assegurar que funciona en òptimes condicions per garantir la seguretat de l’equipament.

Badalona, 7 d’agost de 2020