Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Ajuntament prohibirà la circulació de patinets elèctrics pel carrer de Mar, el passeig de la Rambla i el passeig de la Salut

L’Ajuntament prohibirà la circulació de patinets elèctrics pel carrer de Mar, el passeig de la Rambla i el passeig de la Salut.

La mesura pretén protegir els vianants als espais molt concorreguts, evitar situacions de conflictes i possibles accidents

Els vehicles elèctrics de mobilitat personal (patinets, hoverboards i segways) no podran circular a partir de la pròxima setmana pels carrers de Mar i el passeig de la Rambla, al barri del Centre, i pel passeig de la Salut, al barri de la Salut. L’Ajuntament de Badalona instal·larà els corresponents senyals de prohibició per avisar d’aquesta prohibició.

A conseqüència de la proliferació a les vies urbanes dels vehicles elèctrics per al desplaçament dels ciutadans, s’havien detectat a determinats punts de la ciutat situacions que podien ocasionar molèsties o conflictes. El tercer tinent d’Alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Daniel Gracia, ha pres la decisió de prohibir la circulació dels vehicles elèctrics de mobilitat personal basant-se en un informe tècnic municipal que aconsellava prendre aquesta mesura. “Les característiques d’aquestes zones comercials i de passeig i el volum de persones que en fan ús diàriament d’aquests espais tan concorreguts, fa necessària la prohibició de la circulació d’aquests vehicles per evitar accidents i conflictes”, ha assenyalat el regidor Daniel Gracia.

Badalona, 23 de juliol de 2020