Twitter Facebook Instagram Youtube

El divendres 17 de juliol, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona

El divendres 17 de juliol, sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament de Badalona.

El Ple començarà a les 9 hores

El Ple de l’Ajuntament de Badalona celebrarà aquest pròxim divendres 17 de juliol, a les 9 hores, una sessió extraordinària. Atesa l’excepcionalitat de la situació actual, el Saló de Plens comptarà únicament amb la presència de l’alcalde, d’un representant de cada grup municipal i de la secretària accidental de la Corporació. La resta de membres del Ple assistiran a la sessió per via telemàtica.

ORDRE DEL DIA

1. Aprovació provisional de la modificació de les ordenances fiscals núm. 22, reguladora de la taxa per mercats municipals i encants i núm. 12, reguladora de la taxa per la intervenció municipal en les activitats i les instal·lacions.

2. Personar-se en qualitat d’acusació particular al procediment Diligències Prèvies 765/2020-F del Jutjat d’Instrucció número 2 de Badalona.

Seguiment del ple per Internet

Els mitjans de comunicació no podran accedir a la sessió de forma presencial a causa de les mesures sanitàries establertes en la situació actual. El ple extraordinari d’aquest divendres es podrà seguir de forma telemàtica a través de l’enllaç següent: http://endirecte.badalona.cat

Badalona, 14 de juliol de 2020