Twitter Facebook Instagram Youtube

Reobre la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme adoptant les mesures de prevenció sanitàries

Reobre la sala d’estudis del Centre Cultural El Carme adoptant les mesures de prevenció sanitàries.

El seu horari és de dilluns a divendres, amb control d’aforament i amb l’obligació de dur mascareta

La sala d’estudis del Centre Cultural El Carme, situada al carrer de Francesc Layret 78-82, reobre les seves portes reduint el seu aforament i adoptant les mesures de prevenció sanitàries de la Covid-19.

Des de dimarts, 14 de juliol, la sala ha reobert en horari de dilluns a divendres de 10.30 a 14 i de 16 a 21 hores de dilluns a divendres. La sala s’ha preparat amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 com ara posar a disposició dels usuaris i usuàries gel hidroalcohòlic a l'entrada, obligació de l’ús de la mascareta durant tota l'estada a l'espai, i el manteniment de 2 metres de distància entre usuaris

En aquesta nova situació l’aforament màxim de la sala d’estudi s’ha situat en les 20 persones. A l'entrada de la sala, una persona controlarà l’accés a l'espai i informa els usuaris de les mesures de prevenció que cal complir. Les taules estan numerades i els usuaris i les usuàries rebran un número a l'entrada que indicarà la taula on han de seure. A la sortida, entregaran el número al controlador i aquest netejarà la taula i cadira, deixant un marge de 15 minuts per tal que hi pugui seure una altra persona.

Badalona, 14 de juliol de 2020