Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona serà la seu del ‘play-off’ d’ascens dels equips catalans a Segona ‘B’

Badalona serà la seu del ‘play-off’ d’ascens dels equips catalans a Segona ‘B’.

La llotja de l’Estadi Municipal de Badalona ha acollit aquest dimecres la presentació de les eliminatòries que es disputaran els dies 18, 19 i 25 de juliol

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha assegurat “és un orgull que la nostra ciutat sigui escenari d’un esdeveniment d’aquesta categoria i treballarem per organitzar-ne més en un futur pròxim”

Aquest dimecres al matí s’ha presentat a la llotja de l’Estadi Municipal de Badalona el playoff exprés d’ascens dels equips catalans a Segona Divisió ‘B que es disputarà els dies 18, 19 i 25 de juliol en aquestes instal·lacions. L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol; el primer tinent d’alcalde de Badalona, Juan Fernández; la regidora de Protecció de Ciutat, Comunicació i Turisme de Badalona, Rosa del Amo; el Secretari General de l’Esport i l’Activitat Física, Gerard Figueras; el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, Pere Vilà; el president de l’FCF, Joan Soteras; el directiu responsable de relacions institucionals de l’FCF, Rossend Abella; els presidents i capitans dels quatre equips semifinalistes; el president del CF Badalona, Miguel Ángel Sánchez; i el vicepresident del CF Badalona, Josep Asensio.

Durant la presentació s’ha explicat que tant les semifinals com la final es disputaran a partit únic, es jugaran a les 20 hores i es podran veure Els aparellaments de les eliminatòries seran: CE L’Hospitalet – UE Sant Andreu i Terrassa FC – CE Europa. Els vencedors de les eliminatòries dels dies 18 i 19 disputaran la final, en què es determinarà la plaça d’ascens en joc a la categoria de bronze del futbol estatal, el dia 25. Tots els partits seran a les 20.00 hores i es podran veure a través de Footters.

L’alcalde Xavier Garcia Albiol, s’ha mostrat molt satisfet de què la ciutat sigui escenari d’aquest playoff i ha explicat que el govern municipal treballa “perquè Badalona pugui ser escenari de molts esdeveniments d’aquesta categoria”. Garcia Albiol ha insistit en què “la voluntat del govern és projectar Badalona en tots els àmbits, i l'esport és un vessant molt important”.

En la seva intervenció, el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha mostrat el seu agraïment “a l’Ajuntament de Badalona, encapçalat pel seu alcalde, per l’acollida en aquestes magnífiques instal·lacions. El camp de Badalona és un dels millors que tenim actualment a prop de Barcelona, i durant dos caps de setmana serà l’epicentre del futbol català”.

Badalona, 8 de juliol de 2020