Twitter Facebook Instagram Youtube

L’Estadi Municipal de Badalona serà la seu del ‘play-off’ d’ascens a Segona ‘B’

L’Estadi Municipal de Badalona serà la seu del ‘play-off’ d’ascens a Segona ‘B’.

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Futbol han arribat a un acord per tal que la ciutat aculli les semifinals i la final que se celebraran els dies 18, 19 i 25 de juliol

L’alcalde Xavier Garcia Albiol ha explicat que “aquest és un exemple de la projecció que li volem donar a Badalona i per això treballem per atraure més esdeveniments que tornin a posar la ciutat en el mapa”

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Futbol han arribat a un acord per tal que l’Estadi Municipal de Badalona sigui l’escenari del play-off exprés d’ascens dels equips catalans a Segona Divisió ‘B’. D’aquesta manera, les instal·lacions, inaugurades l’any 2017, acolliran la celebració de les semifinals, fixades per als dies 18 i 19 del pròxim mes de juliol, i la final de la competició, el dia 25 del mateix mes.

Un cop validat l’ordre classificatori per part de la RFEF, els aparellaments de les eliminatòries seran: CE L’Hospitalet – UE Sant Andreu i Terrassa FC – CE Europa. Els vencedors dels dos partits disputaran la final, en què es determinarà la plaça d’ascens en joc a la categoria de bronze del futbol estatal.

L’Estadi Municipal de Badalona té un aforament de 4.170 persones, disposa de gespa artificial de darrera generació i unes dimensions del camp de joc de 105 x 68 metres.

L'alcalde Xavier Garcia Albiol, ha explicat que "per a Badalona és una molt bona notícia que aquest ascens es jugui a l'Estadi Municipal i per això estem parlant amb la Federació per poder col·laborar en la celebració de més cites esportives en el futur". L'alcalde ha destacat que "aquest és un exemple de la projecció de ciutat que li volem donar a Badalona; volem atraure esdeveniments que ens tornin a posar en el mapa, com en aquest cas, i per això estem treballant perquè en un futur pròxim n'arribin més"

Badalona, 10 de juny de 2020