Twitter Facebook Instagram Youtube

Les obres de reparació de les rampes mecàniques del carrer de Cuba, que portaven més de 800 dies sense funcionar, començaran la segona quinzena del mes de juliol

Les obres de reparació de les rampes mecàniques del carrer de Cuba, que portaven més de 800 dies sense funcionar, començaran la segona quinzena del mes de juliol.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha assenyalat que aquesta licitació era un encàrrec prioritari per al govern municipal

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha anunciat que les obres d’arranjament de les rampes mecàniques del carrer de Cuba del barri de Sant Crist de Can Cabanyes, que fa dos anys que no funcionen, podran començar la segona quinzena del mes de juliol, un cop els tècnics municipals ja tenen a punt la seva licitació per un import de 61.000 euros.

Les dues rampes mecàniques del carrer de Cuba, amb una llargària total de 49 metres, es van instal·lar l’any 2014 per facilitar la mobilitat de la ciutadania ajudant a salvar un desnivell molt pronunciat del 19 per cent. Les rampes han patit nombroses incidències mecàniques que han provocat la seva aturada durant llargs períodes de temps, perjudicant seriosament la mobilitat del veïnat per aquest carrer.

L’alcalde va assenyalar ahir dimecres durant una visita a la zona que “era inadmissible que els veïns i veïnes portessin més de 800 dies esperant una obres de reparació i per això una de les prioritats d’aquest govern era desbloquejar aquesta situació, tal com hem fet”.

Badalona, 4 de juny de 2020