Twitter Facebook Instagram Youtube

Badalona disposa des d’aquesta setmana d’un nou tram de carril bici entre el carrer del Mar i el carrer de Sant Ignasi de Loiola

Badalona disposa des d’aquesta setmana d’un nou tram de carril bici entre el carrer del Mar i el carrer de Sant Ignasi de Loiola.

Millora la connexió en aquest espai més estret del passeig Marítim, fent més senzilla la convivència entre transeünts i ciclistes

Badalona disposa des d’aquesta setmana d’un nou tram de carril bici entre el carrer del Mar i el carrer de Sant Ignasi de Loiola que millora la connexió en aquest espai més estret del Passeig Marítim. Es tracta d’un recorregut de 330 metres que se situa paral·lel i a tocar de les vies del tren. El seu itinerari, separat de l’espai que ocupen els vianants, permet fer més senzilla la convivència entre els ciclistes i els vianants en un dels trams més estret del passeig Marítim.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, i el 3r tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit de Territori i Sostenibilitat, Daniel Gracia, van presentar ahir al vespre, davant de la piscina municipal Mireia Belmonte, el resultat dels treballs d’adequació d’aquest nou tram del carril bici que s'han efectuat amb recursos propis de l'Ajuntament i que formen part de les actuacions previstes per millorar la xarxa de carrils bici de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha valorat aquesta intervenció assenyalant que “no es tracta d’una gran obra de cost econòmic, però sí que és una gran obra de sentit comú que, de vegades, és més important que gastar molts diners”. Aquesta obra, ha afegit l’alcalde “fa realitat una petició històrica dels usuaris de la bicicleta i permet evitar el perill que aquest tram del passeig suposava per al pas de ciclistes i vianants”.

En els pròxims mesos està previst l’inici de les obres del tram nord del carril bici, des del carrer d’en Prim fins al municipi de Montgat, i s’avançarà per a fer la realitat el tram sud que haurà de connectar amb Sant Adrià de Besòs i Barcelona.

Badalona, 26 de maig de 2020