Twitter Facebook Instagram Youtube

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el teixit empresarial de la ciutat per treballar plegats en l’activació de l’economia local en el context d’emergència sanitària

L’alcalde de Badalona es reuneix amb el teixit empresarial de la ciutat per treballar plegats en l’activació de l’economia local en el context d’emergència sanitària.

Xavier Garcia Albiol ha participat en les darreres hores en trobades telemàtiques amb representants del món empresarial de la ciutat i amb la Federació d’Empresaris de Badalona

L’objectiu del govern municipal és aplicar mesures que facilitin l’activitat comercial i que la ciutadania es vegi beneficiada

L’alcalde de Badalona s’ha reunit durant les darreres hores de manera telemàtica amb representants del teixit empresarial de la ciutat per treballar conjuntament en les mesures que des de l’Ajuntament es puguin aplicar per reactivar l’economia local en el context actual d’emergència sanitària per la pandèmia del coronavirus. L’objectiu del govern municipal és facilitar l’activitat comercial, ajudar a arrencar al teixit empresarial badaloní i aplicar mesures que afavoreixin l’activitat laboral de la ciutadania.

La primera reunió en què va participar l’alcalde Xavier Garcia Albiol es va realitzar ahir a la tarda per videoconferència. En aquesta trobada van intervenir representants d’AEMCA i l’Associació de Marxants de Badalona, la Federació de Comerciants de Badalona, l’Associació de Restauració Forquilla Badalona, els presidents dels sis mercats municipals de Badalona, la Federació dels Mercats Municipals de Badalona, l’Associació de Comerciants d'Artigues, l’Associació de Comerciants de la Morera, l’Associació de Comerciants Badacentre, l’Associació de Comerciants del Turó del Caritg, l’Associació de Comerciants de La Salut i l’Associació de Comerciants de Llefià - Pérez Galdós.

La segona trobada telemàtica en què ha participat l’alcalde s’ha realitzat aquest matí i ha comptat amb la presència d’una representació de la Federació d’Empresaris de Badalona encapçalada pel seu president, Josep Maria Puente, el seu president d’honor, Joaquím Padrós i el delegat territorial, Damià Fernàndez.

L’alcalde Garcia Albiol ha valorat molt positivament aquestes trobades i ha destacat que “hi ha una gran predisposició per part del teixit empresarial de la ciutat per treballar conjuntament amb l’Ajuntament en aquests moments tan complicats”. L’alcalde ha explicat que durant aquestes trobades ha pogut copsar l'agraïment dels comerciants i empresaris per escoltar les seves idees i s’ha mostrat segur que aquestes propostes “es podran començar a aplicar en els pròxims dies”.

Badalona, 15 de maig de 2020