Twitter Facebook Instagram Youtube

La Guàrdia Urbana de Badalona vigilarà les zones més concorregudes de la ciutat per informar sobre les recomanacions sanitàries del desconfinament

La Guàrdia Urbana de Badalona vigilarà les zones més concorregudes de la ciutat per informar sobre les recomanacions sanitàries del desconfinament.

La patrulla motorista de la Guàrdia Urbana també oferirà aquest servei preventiu, a partir de dilluns, a la serralada de Marina

La Guàrdia Urbana de Badalona patrullarà a partir d’avui divendres, 15 de maig, per les zones de la ciutat i en els moments del dia on hi hagi una concentració massiva de gent, com ara el passeig Marítim o la Rambla, per informar a la ciutadania sobre el compliment de la normativa referent a la fase actual de desconfinament marcada pel Govern.

Els agents informaran a través del sistema de megafonia dels vehicles policials de la normativa i de les mesures de seguretat sanitària relativa a la “fase zero” del desconfinament que es fa a Badalona. Per poder arribar a més gent, també es posaran en funcionament, de 18 a 21.30 hores, la megafonia de la platja que s’utilitza durant la temporada de bany.

A més, a partir d’aquest dilluns, 18 de maig, també hi haurà una patrulla motoritzada a la serralada de Marina amb la voluntat també d’informar sobre la situació a totes les persones que hi passegin o realitzin alguna activitat a la zona.

Segons ha manifestat l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, “tot i que la majoria dels veïns i veïnes tenen una actitud responsable, s’ha d’evitar comportaments que, en aquests moments, poden frenar el normal avançament de la desescalada”.

Badalona, 15 de maig de 2020